Liste over booking muligheder

Bork Vikingehavn ved Fahlen Å

Soveplads for op til ca. 18 pers. Pladsen ligger ved Ringkøbing Fjord lidt oppe ad Fahlen Å. Vand fra udendørshane ved nabohuset, Vikingevej 5. Indkøbsmuligheder i Bork. Det er IKKE tilladt sejlende at lægge til i selve Vikingehavnen.

Hvide Sande ved Mamrelund

Shelterplads med 3 stk. 6-personers shelters. Pladsen ligger ved Mamrelund Havn i Hvide Sande. Pladsen kan frit benyttes til maks. 2 overnatninger. Medbring selv brænde og grillkul. 3 shelters, grillplads, borde-/bænkesæt og toilet.

Nr. Lyngvig Havn

Soveplads for op til ca. 18 pers. 2 sheltere kan bookes. Pladsen ligger ved Nr. Lyngvig Havn - i et hyggeligt havnemiljø. Pladsen kan frit benyttes til maks. 2 overnatninger. Der er toilet på pladsen. Adgang til bad mod betaling.

Ringkøbing ved Vonå

Overnatningsplads med 3 shelters (2 kan bookes), grillplads, bord-/bænkesæt og muldtoilet. Pladsen ligger ved Ringkøbing Fjord lidt oppe ad Von Å.

Velling ved Venner Å

Plads med 3 sheltere, grillplads, vand og muldtoilet. Belligende lidt oppe af Venner Å syd for landsbyen Velling. Indkøbsmuligheder hos købmanden i Velling.

Stauning Havn

Plads med 3 sheltere (2 kan bookes), grillplads, vand. Belligende umiddelbart øst for havnen ved Stauning Lystfiskersø. Der kan indløses fiskekort til den private fiskesø. Indkøbsmuligheder i Stauning. Toilet og bad på havnen.

Skrænten Momhøje

4 shelters i blokhusstil. Hvert shelter kan indeholde 6 voksne eller 7-8 børn. Shelterne ligger i en halvcirkel og er derfor velegnede til større grupper. Der er vandhane på pladsen, bord-/bænkesæt og bålplads med grill.

Skovbrynet Momhøje

4 sheltere af Spændhus-typen (A-huse). Hvert shelter kan rumme 5 voksne eller 6-7 børn. I hvert shelter kan en del af gulvet løftes op og bruges som bord - her kan sidde 6 personer. Shelterne er placeret på linie og er derfor særligt velegnede til familier der ønsker lidt mere privatliv.

Momhøje Borgen

Momhøje Borgen til fantasi, læring og leg. Rollespilsborgen ved Momhøje Naturcenter. Borgen er opført som en tænkt kopi af en middelalderborg. Robiniastolper er gravet ned i en grundplan, med Borggård og 4 tårne.

Momhøje Naturcenters lokaler

Naturcentret kan KUN lejes af foreninger, institutioner og lign.

Det koster 400 kr. per modul at leje Naturcentret.
Lokalet udlejes i flg. moduler:
fra kl. 08.00 til 13.00,
fra kl. 13.00 til 18.00 og
fra kl. 18.00 til 23.00.
Ved overnatning SKAL sovesalen som minimum lejes sammen med mødelokalet fra kl. 18 til kl. 13 næste dag....

Hover Å - Ølstoft

Shelterplads ved Hover Å i umiddelbar nærhed af Ølstoft Lejren og Familie- og Fiskepark West i Hee. Bookningsshelterne ligger ca. 120 m. fra landevejen, hvor de frie sheltere ligger ca. 200 m. Man kan høre vejen svagt fra bookingsshelterne

Shelterne har alle åbning i nordlig retning.

Parkeringspladsens koordinater er: 56.137517,...

Møllehytten i Egeris

Egeris Møllehytte ejes af Egeris Borgerforening, men kan gratis reserveres og benyttes af skoler, institutioner og foreninger i tidsrummet 9-16 på hverdage. Møllehytten har siddepladser til 50 pers. Desuden stor grillplads m. to grilllriste. Der er toilet ved Møllehytten.

Print reservationsbekræftelsen og medbring den på dagen....

Bålhytten ved Hover Å

Bålhytten ved Hover Å kan gratis reserveres. Der er etableret to grill-steder i hytten, men brænde eller grillkul skal selv medbringes. Sheltere og muldtoilet forefindes på pladsen. Der er vand ved hytten. Du modtager en bekræftelse som du skal printe og medbringe eller kunne fremvise på mobiltelefon. Du skal ankomme og forlade bålhytten til de...

Finderup Naturpark

Tre shelters i fine omgivelser overfor Finderup Efterskole. Der er bord-/bænkesæt, muldtoilet, grillplads og vandstation ved shelterpladsen.

OBS: Man skal gå ca. 150 meter fra P-pladsen til shelterne. Det er ikke tilladt at køre helt ned til shelterpladsen.

Alrum Strand

Shelter beliggende på Alrum Strand ved Stadil Fjord. Der er vandpost, grillplads, bordebænkesæt, toilet og bad i nærheden af pladsen.

OBS: Brænde skal man selv medbringe. Der må IKKE sankes brænde på stedet eller ved naboer. 

Hængekøjehytte i Skjern Birk Plantage

Hængekøjehytten er beliggende i Skjern Birk Plantage - med plads til mange hængekøjer. Foruden hængekøjehytten er der bordebænkesæt, grillplads, toilet og vand ved hytten.

Der er mulighed for at låne et "klassesæt" hængekøjer - kontakt Claus, Å Center Syd, tlf. 24690793.

Madpakkehus Ejstrupsøerne

Overdækket madpakkehus ved Ejstrupsøerne. Der er både grillplads, toilet og vand.

Bollerup Små Huse

Bordebænkesæt, bad og toilet ved Bollerup.

Madpakkehus Sandbæk Plantage

Madpakkehus i Sandbæk Plantage med grillplads, toilet og vand.

Mor Karens Plads Momhøje

Der kan reserveres 1-4 borde-/bænkesæt på Mor Karens Plads. På pladsen findes to fælles grillsteder.

Ejstrup Søerne

Shelterplads med 3 stk. 4-personers shelters.

Heager Å - Følling Bæk

Plads med 2 shelters som kan bookes. Med bord-/bænkesæt, grillplads og udsigtstårn. Ingen toilet men der forefindes en spade som hænger bag på det ene shelter. Ingen vand bortset fra en regnvandstønde med opvaskebørste under udkigstårnet.

Adgang via P-plads for enden af Vesterhede 4, 6950 Ringkøbing. Følg den markerede...

Alfehytten i Alkjær Lukke

Madpakkehuset kan gratis reserveres og benyttes af dagplejere, vuggestuer, børnehaver og skoler i tidsrummet 08-16 på hverdage.

Kontaktperson vedr. adgangskode: Julie Storm Stausholm, tlf. 99 74 17 29 Mail: julie.stausholm@rksk.dk

Der er to bord-/bænkesæt med plads til ca. 16 børn og et stort bord-/bænkesæt med...